Zapraszam do wypowiadania się na temat restauracji Równia Resto Bar
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć wszystkim! Chciałam zapytać, co sądzicie na temat restauracji Równia Resto Bar? Ktoś z Was wybrał się tam ostatnio albo zna kogoś, kto odwiedza tę restaurację? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Hej! Ostatnio przejeżdżając przez Zakopane, miałem okazję wstąpić do restauracji. Jedzenie było w dobrej cenie i przede wszystkim świeże. Porcje na talerzu były naprawdę duże. Zjedliśmy tam z całą rodziną, każdy znalazł coś dla siebie. Menu ciekawe, a wnętrze schludne. Jeśli ktoś jeszcze tam nie zajrzał, to serdecznie polecam.
Cześć Byłam w Równi i powiem Ci, że dawno nie miałam okazji, aby zjeść obiad z mężem w tak przytulnym miejscu. Obsługa miła, pytano nas czy jedzenie jest w porządku, czy chcemy coś jeszcze. Na danie czekało się umiarkowanie - a nie nie wiadomo ile czasu. Jedzenie dostaliśmy na ładnych talerzach; było świeże i kusiło samym zapachem. Z pewnością wkrótce zajrzę do Równi
Jak dla mnie jedzenie bardzo smaczne! Podawane jest niezwykle smakowicie. Krótki czas oczekiwania Jednakże ciepłe i potulne wnętrze sprawiło, że chciało się zostać na dłużej.
Miła obsługa, umiarkowane ceny oraz zróżnicowana oferta MENU. Ocena jak najbardziej pozytywna. Polecam zajrzeć do Równi!
Hej Ja też jestem zadowolona i mam pozytywne zdanie na temat Równi. Ceny są tam umiarkowane, a jedzenie naprawdę pyszne. Zaskoczyła mnie duża porcja w stosunku do niskiej ceny. Zajrzałyśmy tam z kumpelami z ciekawości, bo szczerze mówiąc do wejścia zachęciło nas potulne wnętrze. Fajne miejsce, żeby usiąść i pogadać przy jedzeniu na spokojnie. Miła atmosfera i obsługa! Polecam!
jedliśmy tam pizze w niedziele z dziewczyną - bardzo smaczna i pachnąca - dobre ciasto. Sam lokal też przyjemny z ładnymi widokami. Ogólnie bardzo fajne miejsce na wypad
Strony: 1